Dec 30, 2014, 9:20 PM

Талази 

  Poetry » Phylosophy
332 0 2

Потопих се в дълбокото себе,

в тишината на вечния студ,

превъзмогвайки съпротивленията.

Като лебед, напълно погубен

от стихийно прииждала жажда

по безкрая на скритото слънце...

 

Тя, искрицата, всичко пораждаща,

ме повика в талазите съскащи.

© Нели Дерали All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??