Там, където очите ти търсят пътя,
моите виждат бариерата.
Там, където мислите рисуват ти "нашето утре",
моите се връщат към вчера.
Там... Преди приказката да възкръсне
под нощите, лунните,
времето надраска й края.
(Нататък ще съм саркастична в думите,
но нека само аз да си го зная...).
"Не съм по-различна от другите,
май отново излъга се в рая"...© Хххх Хххх Все права защищены