10.10.2007 г., 19:08 ч.

Там... 

  Поезия
614 0 7
 

Там, където очите ти търсят пътя,

моите виждат бариерата.

Там, където мислите рисуват ти "нашето утре",

моите се връщат към вчера.

Там... Преди приказката да възкръсне

под нощите, лунните,

времето надраска й края.

(Нататък ще съм саркастична в думите,

но нека само аз да си го зная...).

"Не съм по-различна от другите,

май отново излъга се в рая"...

© Хххх Хххх Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??