13 янв. 2023 г., 16:00

Там, където 

  Поэзия
225 3 11

 

Животът е обрати и надежда,

изпъстрен от преливащи неща.

През хиляди потоци ни превежда,

ала след дни на тежка сухота.

Въвлечени в поредица от битки,

минаваме през тръни и вода.

Понякога се давим и на плитко,

жадувайки да вкусим свобода…

Очакваме минаващи комети,

мечтаем свръхестествени лъчи,

но знаем, че сме живи там, където

ни чакат две обичащи очи.

 

© Руми Бакърджиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??