20 нояб. 2020 г., 22:54

Там, където е лято 

  Поэзия
256 0 5

Сред мъгла – гъсто мляко, но синьо
плува есенен остров червен,
на мечтата – фрегата от диня,
ще премина смълчания ден.

 

И ще спра там, където е лято –

слънчев, морски, ухаещ екстаз,

със любов и поезия слято,

вплело вечност, минута и час.

© Милена Френкева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??