Nov 20, 2020, 10:54 PM

Там, където е лято 

  Poetry
265 0 5

Сред мъгла – гъсто мляко, но синьо
плува есенен остров червен,
на мечтата – фрегата от диня,
ще премина смълчания ден.

 

И ще спра там, където е лято –

слънчев, морски, ухаещ екстаз,

със любов и поезия слято,

вплело вечност, минута и час.

© Милена Френкева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??