16 февр. 2013 г., 23:17

Там, където пътищата се пресичат 

  Поэзия » Философская
479 0 1

Там, където пътищата се пресичат

в един миг на вечността,

самодиви мантиите си събличат,

танцуват те на лунна светлина.

 

Там, където пътищата се пресичат,

отваря се една врата

в знак, че има някой, който те обича,

споделяйки със теб една съдба.

© Росица Димова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??