16 feb 2013, 23:17

Там, където пътищата се пресичат 

  Poesía » Filosófica
471 0 1

Там, където пътищата се пресичат

в един миг на вечността,

самодиви мантиите си събличат,

танцуват те на лунна светлина.

 

Там, където пътищата се пресичат,

отваря се една врата

в знак, че има някой, който те обича,

споделяйки със теб една съдба.

© Росица Димова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??