Там, където пътищата се пресичат
в един миг на вечността,
самодиви мантиите си събличат,
танцуват те на лунна светлина.
Там, където пътищата се пресичат,
отваря се една врата
в знак, че има някой, който те обича,
споделяйки със теб една съдба.
© Росица Димова All rights reserved.