16 дек. 2006 г., 21:12

Танц 

  Поэзия
1133 0 4
Като танго е...
в огнените ритми
на жестове случайни
танцуваме със теб.
Ако се приближа
отстъпваш плахо,
дръпна ли се -
хукваш ти напред.
Като танго е...
хипнотизиращо
ме гледаш
хипнотизирано
мълча.
А какво ли ще е,
ако стъпките сгреша?

© Елена Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??