7 сент. 2010 г., 20:32

Танц 

  Поэзия » Другая
369 0 3

Тази вечер
краката ми боси
по нежните връхчета
на зелени треви
се понесоха
и лилавите минзухари
върху пламъци
на езици изстинали
отпечатъците ми сресаха.

 

На сутринта
мокър пухкав снежец
бе валял
и в затрупаните ми стъпки
босоноги врабчета
прохождат  -
йероглифи чертаят объркани

в ритуала,

чрез който
моите сънища
изпровождат.

 

До мечтаните пролети.

© Павлина Гатева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??