7 сент. 2012 г., 21:13

Танц 

  Поэзия » Любовная
514 0 6
 
 

Ръцете ти като влюбени птици обгръщат ме

и преливам от твойто докосване.

Този танц е мечтан, той е наше завръщане

и е дар от добрата магьосница.

 

Тихо вплете в косата ми цвете омайниче.

Следвам стъпките... До зори ще танцуваме, зная.

И отпила от  чашата, пълна с твоите тайни,

чух да шепне сърцето ти как ме желаеш.

 

 

 

 

 

 

 

© Юлия Барашка Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??