Ръцете ти като влюбени птици обгръщат ме
и преливам от твойто докосване.
Този танц е мечтан, той е наше завръщане
и е дар от добрата магьосница.
Тихо вплете в косата ми цвете омайниче.
Следвам стъпките... До зори ще танцуваме, зная.
И отпила от чашата, пълна с твоите тайни,
чух да шепне сърцето ти как ме желаеш.
© Юлия Барашка Всички права запазени