Прекрасно е, когато в теб се сгуша
и слънцето заспива там зад хълма.
Звезди над нас танцуват своя музика.
Денят в искряща нощ отново се превръща.
Поглеждам те. Щастлива съм, че ти до мен си -
звезда красива, пътя осветила,
и танца наш на любовта ни
не бих за нищо друго заменила.
Танцувам с теб. Ръката си подавам.
Вълшебно е под звездното небе.
С усмивка обичта ни пак издавам
като невинно мъничко дете.
И в утрото красиво слънцето изгрява.
Протягам се, присвила сънено очи.
Денят събужда с новото и осветява
грижливо пътя ни към нашите мечти.
© Ивелина Цветкова Все права защищены