Във тъмния бар
танцувай с мен
ние нямаме минало
ние нямаме бъдеще
имаме само сега
танцувай с мен
и аз ще съм с теб
през цялата нощ
до сутринта
когато времето ще
се роди отново
и всичкото
което имаме
е точно този момент
и е само сега
танцувай със мен
и нямаме минало
и нямаме бъдеще
танцувай със мен
© Ник Все права защищены