Mar 8, 2024, 9:17 PM

Танцувай с мен 

  Poetry » Other
182 1 0

Във тъмния бар
танцувай с мен
ние нямаме минало
ние нямаме бъдеще
имаме само сега

танцувай с мен
и аз ще съм с теб
през цялата нощ 
до сутринта
когато времето ще 
се роди отново

и всичкото
което имаме 
е точно този момент

и е само сега

 

танцувай със мен

и нямаме минало
и нямаме бъдеще

танцувай със мен

 

 

© Ник All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??