8 окт. 2008 г., 14:03

Танцувам. По прошки. 

  Поэзия
1321 0 5
Зазидах вратите си. С прошки.
Убих и думите. Отровените.
Изсуших си сълзите. От снощи.
Заключих раклата. Със спомените.

Дневниците изгорих. Със стихове.
Чашата до отровно изпих. От грешки.
Спомените си разкъсах. Със викове.
Себе си на ново измислих. По човешки.

Лудостта си скрих. От себе си.
Събуждам я нощем. На разсъмване.
Пея с петлите. От злоба.
Танцувам по прошки. От безсилие.

Преглъщам. Съдниците си.
Живея с цинизъм. От ирония.
Обичам. За да съм себе си.
И мразя. За да съм другите.

© Свобода Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??