19 мая 2012 г., 02:16

Танцуващи мечти 

  Поэзия
384 0 5

Мечтите

като слънчеви лъчи

танцуват

по лицето ми.

Играят

своята игра -

на радост

и на светлини.

Платно съм аз,

по мене те

обичат

да рисуват,

да ваят

красиви

чудни

приказки и светове.

Там,

дето ний

взаимно се познаем,

обикваме се

и си свиваме

гнездо

в едно сърце.

Безкраят ни е спътник...

Живеем в мир.

Живеем в изобилие.

© Кирилка Пачева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??