16 янв. 2007 г., 22:16

тарикат 

  Поэзия
730 0 4
Толко много си лъжлив,
пъдъл, сприхав, егоист,
мислиш си, че си уникат,
но си долен тарикат.

Всяка твоя крачка,
смачкана играчка,
всичко в мен руши
бълва пушек до уши.

Я се виж, грознико,
и отпред, и отзад,
колко си антипатичен,
колко си ми безразличен.

Ти си пуяк без пера
и муцуна на свиня,
с тези хърбави рамене
ставаш само за помпос поле.

© Маргарита Георгиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??