16.01.2007 г., 22:16 ч.

тарикат 

  Поезия
728 0 4
Толко много си лъжлив,
пъдъл, сприхав, егоист,
мислиш си, че си уникат,
но си долен тарикат.

Всяка твоя крачка,
смачкана играчка,
всичко в мен руши
бълва пушек до уши.

Я се виж, грознико,
и отпред, и отзад,
колко си антипатичен,
колко си ми безразличен.

Ти си пуяк без пера
и муцуна на свиня,
с тези хърбави рамене
ставаш само за помпос поле.

© Маргарита Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??