30 янв. 2010 г., 19:35

Тази нощ ще танцувам в бяло 

  Поэзия » Любовная
1414 0 30

http://www.youtube.com/watch?v=FgbwHHArWz8&feature=related

 

(Посветено)

 

И тази нощ ще бъда светла музика за теб.
Адажио… Омайна нежност... В бяло ще танцувам.
Очите ти в наслада ще са – неподвижни в мен,
когато се разлиствам в раждане на цвят бленуван.

Докосването с мисли само ще е – трепет лек.
В очите ми луната ще се спусне - блясък съвършен.
С копнежен танц ще се стопя изящно в теб.
Обичам те! – ще шепне флейта с глас гальовен.

И тази нощ ще бъда крехка от вълшебства,
а вятър ще полюшва звуците от моето сърце
и ще пристъпвам лекичко по нишки от коприна.
Ще докосвам с топъл полъх устните и твоето лице.

Аз ще танцувам...  Лебед влюбен и грациозен
и ще потънеш в мен, като перце от дъх на тишина.
Ти в моето иглу, отляво, огъня запалил си безмълвен.
Притихнала там, в обич сгушена, спи твоята душа!

 

 

30.01.2010

Jullie

 

 

© Юлия Димитрова Все права защищены

Автор запретил голосование.
Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??