Тази обич е жива вода –
тя разтваря до дъно тъгата
и след болката грейва дъга –
разноцветни нюанси в душата!
Тази обич открива следи
от забравени светли копнежи –
пресъздава ги без да боли
и посява дълбока надежда.
Тази обич върви по снега
без да чувства студа, белотата
и пристига навреме – в мига
на безкрайната суша в мечтата.
Тази обич изтрива това,
от което не можеш да дишаш.
Тя e смисъл за теб
и крила,
тя те учи и ти да обичаш!
© Руми Бакърджиева Все права защищены