Nov 3, 2016, 4:56 PM  

Тази обич 

  Poetry » Love
618 1 7

Тази обич е жива вода –

тя разтваря до дъно тъгата

и след болката грейва дъга –

разноцветни нюанси в душата!

Тази обич открива следи

от забравени светли копнежи –

пресъздава ги без да боли

и посява дълбока надежда.

Тази обич върви по снега

без да чувства студа, белотата

и пристига навреме – в мига

на безкрайната суша в мечтата.

Тази обич изтрива това,

от което не можеш да дишаш.

Тя e смисъл за теб

и крила,

тя те учи и ти да обичаш!

 

© Руми Бакърджиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??