11 авг. 2009 г., 11:42

Теб до последно ще обичам 

  Поэзия » Любовная
818 0 22

В живота смяна на сезони има,
редуват се горещо и студено,
но в нашите дни не идва зима,
да горим вечно ни е отредено.

 

Забрави всяка болка и тъга,
харесвам те с усмихнато лице.
За посветилите се на любовта
щастието непрестанно ще расте.

 

Повярвахме в зова на сърцата,
чувство трайно в нас пулсира.
Да сме благодарни на съдбата,
жива обич от душите ни извира.

 

Няма по-щастлив човек от мен,
верността ти е моята награда.
Усещам се напълно просветлен,
взаимността е върховна наслада.

 

Каквото пожелаеш бих ти дал,
нали си любимото ми момиче.
Едно нещо отдавна съм разбрал,
теб до последно ще обичам.

© Васил Георгиев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??