18 июн. 2010 г., 10:19

Тебе чакам 

  Поэзия » Другая
563 0 2

Пак беше нощ, листата

леко от вятъра шумяха.

Притихнала в тишината,

очаквах Те да дойдеш.

 

Както момиче - своя любим,

пазя дълбоко в сърцето

спомена мил.

 

За първата среща със своя любим.

Не с момче важно напето,

а с Господа Бог, незаменим,

с Бога на моя живот,

Господар-властелин.

 

Срещите са ни тъй желани, мили,

притихнала до Теб, стоях и слушах

думи благи, драги, мили,

как душа си да спася –

живот вечен наследя.

 

Животът не е лесен, като песен,

нито с почести и слава увенчан,

но славен, трънлив,

на труд, постоянство,

устояване докрай.

 

 

Дар от небе.

© Доми Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Да трябва да си вярващ, а не религиозен. Между вяра и религия има голяма разлика. Вярата означава, че истински вярваш в Бог, понаваш Го и имаш лични отношения с Него, а религията е просто изпълнение на нещо, което са ти казали.
  • Това не е религиозност а отдаване СЛАВА на нашия Бог.
Предложения
: ??:??