ТЕФТЕРЧЕ
Понякога,
макар и много рядко,
ми се струва,
че чувам гласа ти
в слушалките SONY,
по радиото в 6:30,
в звука на тръгващия
автобус,
или когато
вратите на метрото
се затварят.
Не чувам точно
какво казваш,
но разбирам,
че е много важно
и се вслушвам
с извадено тефтерче.
Това тефтерче
е само за твоите думи,
a досега
остава празно.
Но нищо -
от всичко
най-обичам
бели страници.
© Наследник на Куфара Все права защищены