Dec 29, 2009, 10:19 AM

Тефтерче 

  Poetry » White poetry
700 0 5

ТЕФТЕРЧЕ

 

Понякога,

макар и много рядко,

ми се струва,

че чувам гласа ти

в слушалките SONY,

по радиото в 6:30,

в звука на тръгващия

автобус,

или когато

вратите на метрото

се затварят.

Не чувам точно

какво казваш,

но разбирам,

че е много важно

и се вслушвам

с извадено тефтерче.

Това тефтерче

е само за твоите думи,

a досега

остава празно.

Но нищо -

от всичко

най-обичам

бели страници.

© Наследник на Куфара All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??