9 апр. 2009 г., 21:02

Телефонът 

  Поэзия
470 0 3

Телефонът запя продължително!
Нещо трепна във моите гърди,
но тревогата беше фалшива –
беше грешка, да, грешка, уви...
А пък аз си помислих, че...
Виждаш ли...
Някой днес се е сетил за мен.
Не изпълнил дълга си във ъгъла,
телефонът замлъкна смутен...

© Ваня Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??