23 окт. 2012 г., 11:50

Теорията за относителността в поезията 

  Поэзия » Другая
579 0 3

Относителна е моята енергия –

загубена във време и пространство,

привлечена от твоята материя

в едно свещено тайнство.

Оста ми х и у – векторна ,

по-търсеща от всякога – мечтае

да срещне твоята точка радикална,

но Тензорът* е друг и ме мотае…

 

Задачата е трудна, нерешима….

Полето е напрегнато до крайност…

А чувството, че ставам по-незрима

ме кара да те търся до безкрайност…

 

Теорията – вечна и отнесена

намирам за съставна част на хаоса,

където днес съм някак по-спокойна –

оставих дистанционното на пауза …

 

 

*Тензор – напрегнатост на енергията

© Кати Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??