2 сент. 2011 г., 22:28

Тези две чувства и... 

  Поэзия » Любовная
690 0 0

Никога не заменям

дъха ти,

покриващ с вълшебство

кожата ми.

Искам само да усещам

ръцете и прегръдките ти, 

сливащи се с тялото ми.

Тези две чувстсва

и присъствието ти

е моето щастие,

докосващо се

със свободата ми.

Ти роди 

най-смисления ми миг.

Благодарение на теб

аз те обичам,

аз ти се усмихвам

и с мислите си чисти за теб

аз съм щастлив.

Топлината,нежността

и смехът ти

са моят вик -

и ти като мен

да знаеш,

че си щастлив.


                                     

 За Чавдар



                                    Г.Ф.Т

© Георги Табаков Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??