24 нояб. 2011 г., 09:37

the beat of the tropic 

  Поэзия » Любовная
698 0 4

 

 

 

 

 

 


света ми е с южно изложение
с топлата екзотика на тропиците
и техните овални дъждове
там оседлавам Вселената
там съм скрила
чистия въздух и море
свобода
любов
и песен
на славей
слънце
и врабче

© Фортемоторе Силвия Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??