24.11.2011 г., 9:37 ч.

the beat of the tropic 

  Поезия » Любовна
687 0 4

 

 

 

 

 

 


света ми е с южно изложение
с топлата екзотика на тропиците
и техните овални дъждове
там оседлавам Вселената
там съм скрила
чистия въздух и море
свобода
любов
и песен
на славей
слънце
и врабче

© Фортемоторе Силвия Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??