11 мая 2010 г., 11:51

Ти 

  Поэзия » Любовная
635 0 0

Обичам да чувствам тялото ти до моето.

Харесва ми да слушам сърцето ти как бие полудяло.

Обичам, когато устните ти търсят моите.

Как очите ми се вглеждат в твоите.

Обичам момента, когато ме гушкаш,

 когато без сили се отпускаш до мен.

Харесва ми начинът, по който ме караш да се чувствам,

 сякаш времето спира за нас.

Целуваш ме страстно и всичко изчезва,

задръжки и хора, а моментът е свещен.

Сбогувам се плахо, ти тръгваш - тръгваш от мен.

Прегръщаш ме силно – мига е запаметен.

 

Целувката уж е нищо, ала прегръдката ти струва всичко,

всичко за мен...

© Валиша Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??