Обичам да чувствам тялото ти до моето.
Харесва ми да слушам сърцето ти как бие полудяло.
Обичам, когато устните ти търсят моите.
Как очите ми се вглеждат в твоите.
Обичам момента, когато ме гушкаш,
когато без сили се отпускаш до мен.
Харесва ми начинът, по който ме караш да се чувствам,
сякаш времето спира за нас.
Целуваш ме страстно и всичко изчезва,
задръжки и хора, а моментът е свещен.
Сбогувам се плахо, ти тръгваш - тръгваш от мен.
Прегръщаш ме силно – мига е запаметен.
Целувката уж е нищо, ала прегръдката ти струва всичко,
всичко за мен...
© Валиша Всички права запазени