4 дек. 2009 г., 17:12

Ти 

  Поэзия » Любовная
972 0 6

Ти си луд от желание,
премалял от отдаване,
палиш огъня в мен
със горещи слова,
кипва лудо кръвта,
щом от мойто ухание
се завърта тъй диво,
 отново светът.

 Ти си моето слънце,
 изпълващо вените
зажаднели за ласка
и шеметна страст,
 ти си пулсът в кръвта
и горещо усещане,
живо, бясно препускане
в твоята власт.

Ти си луд от желание,
с тебе всичко различно е,
гледаш с поглед унесен
към мойте мечти,
запечатвам в сърцето си
нашето случване
и целувам те с обич,
 защото... си ТИ !

© Евдокия Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??