31 мая 2009 г., 11:57

Ти 

  Поэзия » Любовная
609 0 2

Пак идваш и тих, и безмилостно истинен,

заключил в очите си онзи див чар.

Аз вече не търся във думите искреност.

Ръцете ти парят като къс древна жар.

 

Ела, но мълчи. Не твърди, че обичаш,

аз го зная. Ти все още бъди

жарък, пламенен. Аз съм просто момиче,

ти си просто момче... но дали?!

 

Ти докосваш, а Луната трепери,

от страст натежала самотна девица.

Ти целуваш... не, недей спира -

остави я да гасне... тя има звездите.

© Мария Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??