22 мая 2012 г., 10:23

Ти 

  Поэзия » Другая
1068 0 33

Очите ти -
извори чисти.
Потънал...
Победен.

Женски ръце -
топли,
нежни,
сурови.
Губят се в моите лапи...

Окован
сред свои.
Свободен
сред чужди.

Броя часовете
без теб.
Вечност...
Мярка за време.

Ти и аз -
заключих
сърцето си.

Бяла стая...
Притихвам...
Песен последна...
с теб.

Крясък на птица.
Мълчание.
Нощ...
Слънце мое, здравей!

© Виктор Добрин Димитров Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??