Ти си като изгрева – красива и нежна!
Ти си като слънцето – лъчезарна и топла!
Ти си ми реалност!
Ти си ми една!
Твоето присъствие ме прави толкова щастлива,
че забравям за всичко.
Ти превзе мислите и сърцето ми!
Една минута ако не мисля за теб,
значи аз не живея.
Сърцето ми е твое!
Ти го спечели, а аз с удоволствие
ти го поверих.
До край ще е твое!
© Ина Все права защищены