21 июл. 2013 г., 19:32

Ти 

  Поэзия » Любовная
606 0 1

Затварям очи,

но отвътре пак боли.

Сърцето ми плени

и вече даже го разби.

 

Какво да правя, аз не зная.

Дали за теб си заслужава?

Да пробвам или пък да се предам,

слабост си ми и това го знам.

 

Последно грубо ме погледна

и далеч от мен ти побегна.

А всичко връща ме при теб,

сълзите падат студени като лед.

 

Със сигурност при теб не е така

и държиш нейната ръка.

Това силно ме наранява

и нищо не ме спасява.

 

От тази силната любов - отровната,

превръщайки ме в роб.

Роб на твоето сърце оставам

и знай, тази моя мъка не ти я пожелавам.

© Мария Ботушанова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??