Затварям очи,
но отвътре пак боли.
Сърцето ми плени
и вече даже го разби.
Какво да правя, аз не зная.
Дали за теб си заслужава?
Да пробвам или пък да се предам,
слабост си ми и това го знам.
Последно грубо ме погледна
и далеч от мен ти побегна.
А всичко връща ме при теб,
сълзите падат студени като лед.
Със сигурност при теб не е така
и държиш нейната ръка.
Това силно ме наранява
и нищо не ме спасява.
От тази силната любов - отровната,
превръщайки ме в роб.
Роб на твоето сърце оставам
и знай, тази моя мъка не ти я пожелавам.
© Мария Ботушанова Todos los derechos reservados