14 авг. 2015 г., 16:46

Ти 

  Поэзия » Любовная
578 1 5

Ти

Ти си момчето, от което имам нужда,

Ти ме правиш щастлива.

Ти си този, който ме слуша и знае, че съм малко дива.

Ти ме замая

и ми показа, че и на Земята е рая.

Бушуват пеперудите в стомаха,

а речта? Не питай, хич я няма.

 Въпреки това, ти ме правиш тъжна

с постъпката си безрасъдна.

Казваш: "съжалявам" и се чувствам вече добре, 

но след това ме нараняваш двойно повече.

Знаеш ли, че ме боли и плача?

Едва ли, но аз едвам крача.

Болката е силна, а лекарство няма.

Сякаш съм потънала в бездънна яма.

Ти си моето спасение, моя свят.

Моля те, върни ме към живота пак.

ПС: За момчето, което не оцени нито една моя казана дума, нито стих.  За щастие, той вече не е моето единствено спасение...


© Цветелина Марова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??