25 апр. 2018 г., 18:08

Ти 

  Поэзия » Любовная
1114 1 2

Ти си слънце

в мрачен ден.

Ти си лятото

за мен.

И си песен,

и сълза

и понякога тъга...

 

И си радост всеки ден,

доближавай се до мен!

И си нежност

и мечта,

но сбъдни се ти сега!

© Деница Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??