25.04.2018 г., 18:08 ч.

Ти 

  Поезия » Любовна
963 1 2

Ти си слънце

в мрачен ден.

Ти си лятото

за мен.

И си песен,

и сълза

и понякога тъга...

 

И си радост всеки ден,

доближавай се до мен!

И си нежност

и мечта,

но сбъдни се ти сега!

© Деница Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??