Apr 25, 2018, 6:08 PM

Ти 

  Poetry » Love
974 1 2

Ти си слънце

в мрачен ден.

Ти си лятото

за мен.

И си песен,

и сълза

и понякога тъга...

 

И си радост всеки ден,

доближавай се до мен!

И си нежност

и мечта,

но сбъдни се ти сега!

© Деница All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??