2 дек. 2006 г., 21:28

ТИ 

  Поэзия
495 0 1



И СЕГА, КОГАТО СЪМ БЕЗ ТЕБ,
СЯКАШ БАВНО УМИРАМ.
ЧАКАМ ТЕ С НАДЕЖДА
ЗА ОТМИНАЛИТЕ ДНИ.
С НАДЕЖДА, ЧЕ ЩЕ СЕ ВЪРНЕШ
И ЛЮБОВТА ЩЕ СПОДЕЛИМ.
СЕГА РАЗБРАХ КАКВО СЪМ
ИМАЛА, КОГАТО ИМАХ ТЕБ!
СЕГА РАЗБРАХ ЗАЩО СЪМ ТЕ
ОБИЧАЛА И ТОВА НЕ МОГА
ДА ГО СПРА.
СЕГА БЕЗ ТЕБ СЪМ ПРАЗНА -
СЯКАШ НЕСПОСОБНА НА ЛЮБОВ.
ОБЕЩАВАМ СИ СЛЕД ТЕБ
ДА НЯМА ДРУГ.
ОСАЗНАХ, ЧЕ ТИ СИ ПЪРВИ
В СЪРЦЕТО МИ.
АКО СЕ ВЪРНЕШ НЯМА ДА СИ
ПОЗВОЛЯ ДА ТЕ ЗАГУБЯ ПАК.
ТИ СИ МОЯТА ЛЮБОВ, ЖИВОТ И СВЯТ!
ТИ СИ ТОЗИ, КОИТО МИ ДАВА СИЛА ДА ВАРВЯ НАПРЕД!

© Даяна Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??