5 окт. 2008 г., 01:35

Ти... 

  Поэзия
771 0 9
Ти...

Ти причина си сърцето ми да бие,
ти си слънцето на зимен ден,
ти луната си в нощта най-свята,
ти кипящият живот си в мен.

Ти си ангел, слязъл от небето,
ти звезда си в непрогледен мрак,
ти си птичи полет над полето,
ти си дяволът на кръстопътен знак.

Ти си онзи старец със калпака,
ти си дамата със белите ръце,
ти си ученика с очилата,
ти си принц, принцеса демоде.

Ти си сбор, единство, цяло,
ти си Ерос, ти си Тя,
ти неволя си, а носиш радост,
ти си всичко... Ти си Любовта!

© Теди Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??