14 окт. 2012 г., 14:05

Ти и аз 

  Поэзия » Любовная
883 1 0

 

Ти - пролетно цвете разцъфтяло.

Аз - бледа пъпка в пръстта.

Ти - слънце над света изгряло.

            Аз - буреносен облак в нощта.

 

Ти - нежен бриз над морето.

Аз - леден хлад над снега.

Ти - ярка луна на небето.

Аз - гаснеща малка звезда.

 

Ти - сладък дъх на какао.

Аз - горчив аромат на кафе.

Ти - ромолящо поточе запяло.

Аз - шумно и бурно море.

 

Ти - усмивка и радост безкрайна.

Аз - сълза гореща, солена.

Ти - пролет красива, омайна.

Аз - есен дъждовна, студена.

 

Ти - спокойствие и чар.

Аз - несигурност и страх.

Ти - божествен олтар.

Аз - разпиляна , черна прах.

 

Ти - недостижим, желан.

Аз - безнадеждна и скърбяща.

Ти - оставаш вечен блян.

Аз - разкъсвана от любовта горяща!   

       

 

© Нал Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??