25 мар. 2022 г., 07:22

Ти и аз 

  Поэзия » Любовная
358 3 1

На двойна маса,

очи в очи

не ти понася.

Знам. Личи.

 

Чувстваш страх,

пред теб съм аз.

На пух и прах

е всичко в нас.

 

Тази нощ

едно помни.

Ставам „лош“

като преди.

 

Пак ми бягаш,

гледаш в пода

и не вярваш,

че го мога.

 

Аз обаче

съм готов

за теб, глупаче,

за любов.

 

Няма драма

между нас.

Пак сме двама

ти и аз.

 

Под луната,

под звездите

със жената

на мечтите.

 

Аз и ти

във празна стая.

Пак блести

като във рая.

© Krischo Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Хубаво написано!
    Поздравления!
Предложения
: ??:??