2 апр. 2008 г., 09:02

Ти и аз 

  Поэзия » Любовная
1879 0 28

Вдъхновено от стиха на Laska (Ласка Александрова) – „Ти... или аз”


Синее небето,

а вятърът гали.

Скалите

със нежност целуват вълни.

Усмихва се слънцето.

Топло.

И с блясък.


Природата запя.


И ти със нея.

От радост...

Тъгата ти изтече

с последната сълза.

Обичам те!

Целуваш ме...

От щастие летим.

Ти и аз.

© Христо Костов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??