Apr 2, 2008, 9:02 AM

Ти и аз 

  Poetry » Love
1880 0 28

Вдъхновено от стиха на Laska (Ласка Александрова) – „Ти... или аз”


Синее небето,

а вятърът гали.

Скалите

със нежност целуват вълни.

Усмихва се слънцето.

Топло.

И с блясък.


Природата запя.


И ти със нея.

От радост...

Тъгата ти изтече

с последната сълза.

Обичам те!

Целуваш ме...

От щастие летим.

Ти и аз.

© Христо Костов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??